19 Mart 2013 Salı

Ünlülerin Seçimleri


İşte karşınızda ünlüler ve kıyafet seçimleri. Sizce hangisi?

Emilia Clarke:

Hayatımda izlediğim en güzel dizi olma ünvanına sahip Game Of Thrones'un Deanerys Targaryen'ı Emilia Clarke'ın 3. sezon Los Angeles galasında tercih ettiği elbise ve kombin bu. Genelde, seçimlerini oldukça başarısız bulduğum ve giyim zevkinden yoksun olduğunu düşündüğüm Emilia'nın seçimi bu kez fena değil. Straplez elbisesi, kendisine sorun çıkaracak derece uzun, bir tık daha kısa olmalıydı (ikinci bir Jennifer Lawrence vakası yaşanmış olabilirdi) Elbisenin rengi ve modeli 90'lardaki galalardan kalma gibi görünüyor. Aksesuar konusunda minimalist davranmış. Yine de şöyle bir baktığımızda güzel görünüyor.



Kate Middleton:

Kate Middleton dünyanın en tatlı düşesi olabilir. Resmi ve elegan bir tarzı var. İki tarafı da çok güzel harmanlıyor ve ortaya harika kombinler çıkarıyor. Bu resimde gördüğümüz pardesü hamileliğinden önce de kullandığı bir parça. Hamileyken de harika taşımış. Şapkasına da bayıldım. Herşeyiyle mükemmel. 


Diane Kruger:

Diane Kruger, Hollywood'un en zarif kadınlarından biri. Inglorous Basterds'daki imajına ve zarifliğine hayran olmuştum. Kruger Vanessa Bruno imzalı deri kalem etek üzerine, kısa bir bluz (crop top) tercih etmiş. Bu yıl bu kombini etrafımızda oldukça fazla göreceğimizi belirtmek isterim. Şahsen bir tane edindim :) Bu fotoğraf size de ilham verebilir.  



Mila Kunis:

Black Swan'daki (Siyah Kuğu) rolüyle tanıdığımız Mila Kunis, siyah yüksek bel pantolon ve kısa ceket takımı tercih etmiş. Saçlarını dümdüz bırakmış. Bu tek hiza makas kesimini ilk zamanlarda oldukça beğensem de artık elden ayağa düştüğünü düşünüyorum. Etrafımızda çok fazla görüyoruz ve sıkıcı hale gelmeye başladı. Bence Kunis de sade ama şık duruyor. 


Selena Gomez:

Selena Gomez'in davet ve galalardaki seçimlerini oldukça beğensem de, şu kombin az sonra karşı komşusunun İlk Arzum Düğün Salonundaki düğününe gidecekmiş gibi duruyor. Daha çok gelinlik tasarımlarıyla bildiğimiz Reem Acra markasını tercih eden Gomez'in çantası Jimmy Choo tasarımı. Saçları özensiz duruyor ve kırmızı gibi iddialı renklerdeki elbiselerle, sallantılı gümüş renk küpelerin abartılı olduğunu düşünüyorum. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder